Γιατί εμάς? Επειδή...

Μέγιστη επιτυχία παράδοσης

To MailNews θα παραδώσει τα emails σας με τη βέλτιστη ταχύτητα και με τα υψηλότερα ποσοστά παράδοσης. Ταυτοποιούμε την διεύθηνση e-mail σας χρησιμοποιώντας τις πολιτικές SPF, DKIM και DMARC για τη μεγιστοποίηση του ποσοστού αποδοχής της παράδοσης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι τα e-mail σας θα φτάσουν στο inbox των παραληπτών σας. Συνεργαζόμαστε με όλους τους κορυφαίους ISPs συμπεριλαμβανομένων του Gmail, Hotmail, Yahoo.

Απεριόριστη αποστολή e-mail

Η αύξηση της συχνότητας της επικοινωνιών είναι ένας καλός τρόπος να εμβαθύνετε τη σχέση σας με τις λίστες σας και να κάνετε περισσότερες πωλήσεις. Με το MailNews, μπορείτε να στείλετε όσα e-mail εσείς θέλετε στη λίστα σας, μηνιαία ή ωριαία, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Αυτοματοποίηση του e-mail marketing

Αυτοματοποιήστε τις καμπάνιες σας και κερδίστε χρόνο. Συλλέξτε δεδομένα από τις κινήσεις των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, δημιουργήστε προσωποιημένα newsletter και προγραμματίστε την αποστολή του e-mail σας σε συγκεκριμένη ώρα στο μέλλον ή σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δημιουργία e-mail με drag & drop

Δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις για να δημιουργήσετε e-mail συμβατά ακόμα και με smartphone & tablet. Προσθέστε τα κείμενα και τις εικόνες σας, επεξεργαστείτε τα online με την λειτουργία drag & drop, εφαρμόστε εφέ, κάντε προεπισκόπηση στο πρόγραμμα περιήγησης και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό e-mail μέσα σε λίγα λεπτά!

Ενσωμάτωση με πλατφόρμες

Το MailNews έρχεται με μια σειρά από plugins, widgets και add-ons για τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ιστοσελίδας και e-shop, συμπεριλαμβανομένων των Magento, WordPress, Shopify και άλλα. Ενσωματώστε την φόρμα εγγραφής και συλλέξτε e-mails από την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Στατιστικά παρακολούθησης

Το MailNews παρακολουθεί όλα τα σημαντικά στοιχεία της καμπάνιας σας όπως ποσοστό και τοποθεσία ανοίγματος, clicks σε συνδέσμους και ενημέρωση δραστηριότητας συνδρομητή έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει και πώς ανταποκρίνεται το κοινό σας.

Pin It on Pinterest

Share This